Clair van Baal

Arbo Fysiocare & Manueel-Fysiocare

De samenwerking met Datastudent was voor mij en mijn organisatie een nieuwe manier van werken met data.

Onderzoek en analyse van groepen mensen en/of patiënten is mij niet onbekend. De grootte van het onderzoek waarvoor wij Datastudent benaderden was dit wel. Al in het eerste gesprek werd duidelijk dat de kennis en vaardigheden van Luc, Eli en de studenten van grote toegevoegde waarde zouden gaan zijn. Het analytisch vermogen en de geboden structuur vanuit Datastudent was perfect. 

De samenwerking was enorm prettig. De goede bereikbaarheid, het snelle handelen en het feit dat er goed werd meegedacht in de analyse van de data die werd gegenereerd, heeft tot een zeer waardevol rapport geleid voor onze opdrachtgever. Deze groepsrapportage geeft dit ziekenhuis een handvat om inzicht te krijgen in de gezondheid en het werkvermogen van een deel van hun medewerkers.

De samenwerking beviel zo goed dat wij ook voor nieuwe projecten en onderzoeken met Datastudent en Data-ambassadeur zullen gaan samenwerken.

Contact

Heb je vragen over Datastudent, wil je als Datastudent aan de slag of wil je Datastudenten inschakelen? Neem contact met ons op.

Bel Datastudent

Schrijf Datastudent