Bedrijven

Zet frisse Datastudenten in om te versnellen met data.

Daarom een DataStudent!

Je bent al bezig met data, maar komt slimmeriken tekort om meters te maken. Of je doet nog niets met data en wilt weten welke kansen je laat liggen. Met Datastudent kom je vooruit.

Academisch opgeleide studenten in o.a. Econometrie, Wiskunde, Natuurkunde én Geneeskunde met dataskills blazen frisse wind in je data en nieuwe energie in je teams.

Waar heb je Datastudent voor nodig?

Benut de kennis en drive van Datastudenten voor zowel korte, tijdelijke opdrachten als lange, vaste projecten. Bijvoorbeeld voor data-labeling of data-analyse. Open de toekomst met Datastudent.

Korte opdracht

Laat Datastudenten meedraaien op een korte opdracht, van een dataset analyseren tot een dashboard bouwen.

Ja, dit zoek ik!

Langlopend project

Laat Datastudenten meedraaien op een vast project voor meerdere dagen per week.

Ja, dit zoek ik!

Vast dienstverband

Haal een student vast in je team met de begeleiding en back-up van Datastudent.

Ja, dit zoek ik!

Ik zoek ook seniors

Schakel Luc zelf in en benut de kennis en ervaring in data voor je team.

Ja, dit zoek ik!
profielfoto Bettine Datastudent

Bettine Pluut

Pluut & Partners
Het is prettig en snel schakelen met Datastudent. Ze denken graag mee met de dataverzameling en -analyse en nemen de ingewikkelde analyses uit handen. Ze zijn dus een ...

Zo werkt het

Vertel ons wat je zoekt. Dan zetten wij ons netwerk in om het juiste profiel te vinden. Onder onze begeleiding helpt de Datastudent je in de juiste richting vooruit.

Zoek

Plaats je zoekopdracht of bespreek met ons wat je zoekt. Wij zoeken de juiste kandidaat in ons netwerk en begeleiden hem of haar zelf.

Start

Je student start aan de opdracht of baan. Hij of zij komt bij je binnen met een voorsprong door de bagage vanuit Datastudent.

Vind

Hebben we een match? Maak kennis met de Datastudent en spreek samen met ons af in welke vorm jullie willen starten.

Start

Je student start aan de opdracht of baan. Hij of zij komt bij je binnen met een voorsprong door de bagage vanuit Datastudent.

Evalueer

Datastudent houdt vinger aan de pols met jou en de student. Zo bewaken we de voortgang en houden we de kwaliteit hoog.

Opgericht door oud-studenten in data

Groot gegroeid in data zijn Luc Oudenes en Eli Goedegebure nu de datalink naar studenten die je verder helpen. Of je de toegevoegde waarde van data laten zien voor jouw bedrijf. Want Luc en Eli, ex-studenten en nu seniors, hebben als missie om elke organisatie de kracht van eigen data te laten benutten. Daarom helpen ze studenten op weg met de juiste begeleiding, zodat ze bij jou hun kennis in de praktijk brengen. Op naar een toekomst vol met data.

Contact

Heb je vragen over Datastudent, wil je als Datastudent aan de slag of wil je Datastudenten inschakelen? Neem contact met ons op.

Bel Datastudent

Schrijf Datastudent