Sector
Sector
Functie
Type
Type
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Locatie
Locatie

Vacatures voor Datastudenten

Bekijk de actuele vacatures voor Datastudenten. Staat jouw vacature er niet bij? Bel dan met Eli of meld je aan voor een korte opdracht of langlopend project.
Als Data Science stagiair ga je onderzoek doen naar medewerker/HR vraagstukken die we bij klanten tegenkomen. Bijvoorbeeld: hoe zal medewerkersbetrokkenheid zich ontwikkelen in de komende 36 maanden? Door antwoord te geven op dergelijke vragen help je organisaties om beter te presteren én de mensen in deze organisatie om hun potentieel te ontketenen. Is dit iets voor jou?
Stage
Amsterdam, NL
AnalitiQs
Als organisatie kun je heel hard je best doen om nieuw personeel te vinden, te enthousiasmeren en uiteindelijk aan te nemen. Maar het is jammer als de eerste maanden van deze nieuwe collega niet goed verlopen. Daarom is het jouw opdracht om onze onboarding journey naar een hoger plan te tillen. Je begint bij uitzoeken waar de behoeftes liggen, om vervolgens vorm te geven aan de inhoud en deze te borgen. Hierin kan je creatief zijn!
Stage
Amsterdam, NL
AnalitiQs

Jouw vacature hier?

Benut de kennis en drive van Datastudenten voor zowel korte, tijdelijke opdrachten als lange, vaste projecten.

Contact

Heb je vragen over Datastudent, wil je als Datastudent aan de slag of wil je Datastudenten inschakelen? Neem contact met ons op.

Bel Datastudent

Schrijf Datastudent