Sector
Type
Bedrijfsnaam
Locatie

Jouw vacature hier?

Benut de kennis en drive van Datastudenten voor zowel korte, tijdelijke opdrachten als lange, vaste projecten.

Vacatures voor Datastudenten

Bekijk de actuele vacatures voor Datastudenten. Staat jouw vacature er niet bij? Bel dan met Eli of meld je aan voor een korte opdracht of langlopend project.
Are you data driven and do you want to help Shypple become a more data driven company? Are you looking for a job where you can make an impact with data? Read more below and apply via the “apply for this job” button!
Fulltime
Rotterdam, NL
Shypple
PGGM
Analyseren van data en processen. Adviseren over verbeteringen. En ervaren dat je voorstellen ook echt worden uitgevoerd. Dat maakt de functie van data-analist bij PGGM net even anders dan ergens anders. Of eigenlijk: Veel aantrekkelijker en interessanter
Fulltime
Zeist, NL
PGGM
Birch
Wij geloven dat mensen en organisaties krachtiger worden door kennis en ondernemerschap te verbinden. De juiste samenwerking tussen onderwijs, overheid en bedrijven resulteert in maatschappelijke impact. Juist dit streven we na en motiveert ons. Als gerenommeerd onderzoeken adviesbureau behoren we tot de top 3 in NL op de thema’s: arbeidsmarkt, vernieuwing van het onderwijs en (regionale) innovatie. We onderscheiden ons door onze adviezen te onderbouwen met gedegen onderzoek. Ons team bestaat dan ook uit een combinatie van analisten, consultants en projectleiders
Fulltime
Driebergen-Zeist
Birch
Vind jij het leuk om.. verbanden te leggen – ideeën te visualiseren – in te spelen op informatiebehoeften – data begrijpelijk te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Fulltime
Rotterdam, NL
Timformatie

Jouw vacature hier?

Benut de kennis en drive van Datastudenten voor zowel korte, tijdelijke opdrachten als lange, vaste projecten.

Contact

Heb je vragen over Datastudent, wil je als Datastudent aan de slag of wil je Datastudenten inschakelen? Neem contact met ons op.

Bel Datastudent

Schrijf Datastudent